Menu Close

Industriel revolution: Fagforeninger for børn

Forskning har på overbevisende vis vist, at fagforeningerne har spillet en væsentlig rolle med hensyn til at håndhæve disse love og sikre, at arbejdstagerne beskyttes og har adgang til ydelser, som de har ret til. En guild bliver nødt til at arbejde med dem i visuelle effekter for at finde ud af, hvad de ønsker at opnå, hvad de spørgsmål er, og hvor høj prioritet de er. Det kinesiske firma, der købte DD, vil bruge det til at uddanne folk til at arbejde i Kina. Nogle mennesker er bekymrede for, at fagforeningerne er for beskyttende over for visse ting som at røre ved ting på sæt eller gøre noget uden for deres rækkevidde. Lad os antage, at en direktør for fotografering dukker op på sæt, og produktionsselskabet fortæller dem, at de skærer budgettet for kameraholdet, og DP skal nu indlæse, losse kameraet, håndtere fokus og betjene kameraet ud over belysning.

Sikkerhed og ansvar er blot et par stykker.

Ved at fortælle denne historie, viser dokumentet, at virksomhedernes moderate havde mere af en rolle i at skabe den lovgivning, end det normalt forstås, selv om de voldsomt imod sin endelige form. Med en smule forskning, kan du endda opleve, at dine lærere forsikring ikke er helt så dyrt som du først troede. Uden dem producenter ville lægge et stort pres på folk til at gøre arbejdet for mindre, at gøre flere job, selv om de ikke er ansvarlige for dem, og derfra tingene spiral nedad. Disse er ikke kun økonomiske spørgsmål eller misbrug af arbejdskraft; Det er menneskerettighedsspørgsmål, og de blev anerkendt som sådanne i en rapport fra Human Rights Watch, der blev udsendt i 2000. I årene siden rapporten kom ud, har oddsene mod amerikanske arbejdere, der forsøger at organisere sig, akassemedlem.dk kun blevet værre. Sikkerhed og ansvar er blot et par stykker. Fordi de er ansvarlige for det. Er de alle underbetalte?

Tror du virkelig, du ikke fortjener fordele som andre filmarbejdere og som de fleste fuldtidsjob?

Mange nye unionister siger, at problemet er udbredt, især hvor chefer er ivrige efter at undgå konflikt med Kina af frygt for at skade erhvervslivet. Tror du, at alle andre i filmbranchen er underbetalt, og at du er overbetalt? Singapore glæder sig over at være et vellidt sted at gå efter næsten alt fra voksende familier til en virksomhed. Nu DP har til at håndtere flere job ud over, hvad de har tilmeldt sig og ikke er i stand til at give deres fulde opmærksomhed på, hvad de formodes at gøre. Tror du virkelig, du ikke fortjener fordele som andre filmarbejdere og som de fleste fuldtidsjob? Når du er på en professionel film, der koster millioner, hvis ikke 10’s af millioner af dollars, er det ikke omkostningseffektivt at forsøge at redde nickels og dimes, som i sidste ende koste dig en hel dag med skydning. Hvor godt skal det matche kvaliteten og udseendet af resten af filmen?

Hvor godt går det over med dig? Mærkeligt jeg hører det så godt. Og fagforeningerne bliver nødt til at op deres spil for at hjælpe uddanne folk om, hvad en union er, hvordan det virker, og de bliver nødt til at sælge selve begrebet union til dem, der ikke har været i en. Hr. Olsen, der blev genvalgt uden modstand som partiformand, sagde “odds var imod” partiet med hensyn til dets evne til at hæve lignende finansieringsniveauer til Labor og fagforeningerne. Fagforeninger er store grupper af arbejdstagere, som regel i en lignende handel eller erhverv, der går sammen om at beskytte arbejdstagernes rettigheder. Der er grunde til de fleste af fagforeningens regler og retningslinjer.