Menu Close

Hvordan Til At Passe For Planter Løg

der Findes i cellevæggene af svampe er beta-glucan fibre, der stimulerer immunsystemet og forhindrer tumorer fra formning og kræft celler fra at vokse. Med til at ændre mit Immunforsvar og gør disse metoder har jeg følte ikke at gennemgå eller bider for omkring en uge nu. På dette punkt, vil du se, at dine svampe er begyndt at vokse, først som små ben. På dette punkt, at du sandsynligvis uden forurening. Alle farver af spektret kan opnås med champignon farvestoffer og et land, Finland, har ignoreret moderne syntetiske farvestoffer og stadig bruger svampe for tekstiler. I tørre perioder, bakker vises med en dybere farver. Tør er bedre end du gør af vådfoder til Svampe. Nøglen til voksende fantastiske svampe derhjemme er, at gøre eller at have de rigtige vækstbetingelser, og også at gøre eller købe den rigtige gyde (sporer).

4-883.) 4-882.) 4-881.) 4-880.) 4-878.) 4-879.) 4-626.) 4-627.) 4-628.) 4-636.) 4-637.) 4-638.) 4-639.) 4-643.) 4-644.) 4-640.) 1 Gl 4-641.) 3. 4-642.) Sporer er så afhængige af de næringsstoffer, der findes i uanset hvad du er ude at dyrke dem på. Få din sprøjte og sprøjte 3 CC ‘ s sporer over overfladen. Så, hvis du får nogle shams på salg billige du ikke at bruge en formue. Hvis du gå ud og købe et sengetæppe til at matche shams (præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre) din hund senge vil matche din egne. Folk rent faktisk køber dem. Da mange vilde svampe er hallucinatoriske, mange en person er død vælge den forkerte vilde svampe til en høj. Kabinettet er lavet af god høj kvalitet plast, som virker til at være stærk og holdbar.

Svampe indeholder antioxidanter, så højt som gulerødder, tomater, græskar, grønne bønner og squash. Bryde kaffebønner ved hjælp af en tang. Du kan også bare bruge rig potting mix, blandet med en steriliseret ko-eller hestegødning og sprede kaffebønner på oversiden. Du behøver ikke at sterilisere kaffebønner. De fleste vil være hele bønner. Du vil se en fuzz på bønnerne i løbet af få dage. Succes er, når du får en sund mycelium, der optræder som en hvid fuzz. Hvis det er forurenet, vil du se, lille hvide eller grønne pletter på overfladen. Inden for en uge overfladen skal være forholdsvis rigelig med mycelium.

Få et glas terrariet og placere det omhyggeligt overføre, hvad du har i terrariet uden denne tid omrøring myceliet. Stil fadet et sted, hvor du ikke vil glemme at holde det fugtigt. Sæt pakken med ekstra papirhåndklæde på toppen i en ren skål i en moderat varm (65 til 75 grader) sted væk fra direkte sollys eller air flow. Nu får en let papir ark og sted over toppen og sted i et varmt sted. Må ikke bekymre dig, vil det blive tilbage, tjek her men bare slippe af hvidhed. Når gamle hente dem, og du vil finde, at den cyklus begynder forfra. Du afhente de gule sider og ringe til et septisk firma til at komme og pumpe tank.