Menu Close

Betydningen af cykelhjelm design og materiale til resultatet i cykel ulykker

Scott gør en meget flot hjelm, og ARX Plus er ingen undtagelse. Hvis du har været helt fortrolig med din eksisterende gøre så pas på, hvis du ændrer – hvis du leder efter en anden type hjelm så prøv på fra den samme producent – de alle gør en række hjelme til de fleste ridning typer fra mountainbike hjelme, til vejhjelme og pendler hjelme. Manden panorerer derefter kameraet ned for at vise sin cykel, før den kvindelige officer forklarer: ‘Nå den måde, du cykler rundt, ja. Regeringens ulykkesdata viser, at mere end halvdelen af de mennesker, der dør i cykel kollisioner med motorkøretøjer ikke var iført hjelme. Dagens pris: US $ 19,88 (17,61 EUR)., MTB Cykling Trøjer Summer Quick Dry Unisex Bike Beklædning Road Bicycle Spexcel Maillot Ropa Ciclismo Hombre.

Det meste af tiden vil du opdage, at du ønsker at have en personlig følelse af cykel. Design stil kan være et problem, når de udnytter de tjenester af designere placeret i udviklingslandene, men der er nogle agenturer, der har uddannet deres designere til at afspejle design stilarter og skikke de bedste hjemmeside designere i Storbritannien, men uden de dermed forbundne omkostninger. Det er noget, du kan udføre, og det er stadig en udfordring. Virkeligheden, at dette punkt faktisk kan holde to folk eller op til 300 pounds er noget, der er helt fantastisk for en elektrisk cykel.

Cykling er absolut en øvelse for mange mennesker, men din læge kan give dig råd om dine evner og forsikre dig starte din regime på en sikker måde. Advarsel: Børn skal fjerne hjelme, før de klatrer på legepladsudstyr eller træer, hvor en hjelm kan hage og kvæle dem. Specialiseret hovedsagelig integreret MIPS-teknologi inden for hjelmpolstring selv, som giver 10 til 15 millimeter rotation i alle retninger og tilbyder de samme hjernebeskyttelse fordele som andre versioner af MIPS, selskabet siger. Den halve hjelm, på den anden side, giver et minimum af dækning, det beløb, der kræves ved lov.

Nancy Cain, en talsmand for Michigan AAA, siger Michigan beboere har særlig grund til at holde deres obligatoriske hjelm lov. Selv med enorme omvæltninger i staten capitols i løbet af det sidste år, hverken bikers ‘rettigheder grupper eller sikkerhed fortalere har fået meget trækkraft for forandring. De næsten lykkedes i år, da et lovforslag om at ophæve loven vedtaget begge kamre i den lovgivende forsamling. Et forslag vedtaget staten Senatet, høvding cykelhjelm – få mere info – der ville binde ophævelse til obligatoriske forsikringskrav for ryttere uden hjelme. Dette forår, agenturet vejes ind mod et forslag om at fjerne Michigan’s obligatoriske hjelm lov. Agenturet baserede sine antagelser på erfaringerne fra andre stater, der har ophævet deres universelle hjelm love.

Selv dem, der forsøger at følge loven kan have svært ved at gøre det, fordi det er svært at afgøre, om en hjelm opfylder de statslige standarder. For at understrege dette punkt, medicinske myndigheder i Staten New York siger, at en motorcyklist, der døde i et styrt tidligere på måneden under en ABATE rally protesterer statens hjelm lov ville have overlevet, hvis han havde været iført en hjelm. En motorcyklist adlyder loven, selv om hjelmen er spændt fast til styret eller proppet i en sadeltaske. I november sidste år opfordrede National Transportation Safety Board stater til at vedtage universelle obligatoriske hjelm love, citerer en stigning i motorcykel dødsfald på et tidspunkt, hvor trafikdræbte samlet var faldet. Andre stater – herunder Arkansas, Texas, Kentucky og Florida – så også motorcykel dødsfald stige, når de skaleret tilbage deres hjelm krav.